Vakantiewoning

Domein Lepelem is een historische hoeve te Vlissegem (De Haan) met een prachtig gerenoveerd vakantiehuis voor 20 personen. Onze vakantiewoning beschikt over 7 luxueuze slaapkamers, 8 comfortabele badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige leefruimte, een ontspanningsruimte en zoveel meer. Ook voor de kleine gasten is er ruimte om te ravotten: een speelkamer, de terrassen, een grote tuin, een zwemrivier, speelgoed, gezelschapsspelen en kunnen zij genieten van een gezonde nachtrust in onze familiekamers.

Omgeving

Geniet van een lekkere aperitief of heerlijke maaltijd op onze ingerichte terrassen, relax aan het ponton, neem een frisse duik in onze zwemrivier of maak een wandeling langs de velden. Kortom, laat u verwennen door de prachtige omgeving van Domein Lepelem. 

“Time spent with family and friends, is time well spent”

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal met vestiaire, toilet, voldoende berging, een was- en droogruimte, een gezellige eet- en leefruimte, een volledig uitgeruste keuken en een speelruimte met voetbaltafel (kickertafel).

Op het gelijkvloers zijn 2 tweepersoonskamers telkens met een dubbel bed en 1 familiekamer met een dubbel bed en twee enkele bedden (kunnen tegen elkaar geschoven worden). Elk van de 4 badkamers op het gelijkvloers heeft een lavabo, douche en toilet.

Verdieping

Op de verdieping bevinden zich 4 kamers waarvan 2 tweepersoonskamers telkens met een dubbel bed en 2 familiekamers met telkens een dubbel bed en twee enkele bedden. Het is toegestaan om de twee enkele bedden om te vormen tot een dubbel bed. Er zijn 4 badkamers waarvan twee met lavabo, douche en een apart toilet en 2 met lavabo, douche en toilet.

Tarieven

Heel het jaar door kan u genieten in Domein Lepelem. Een midweek, een weekend of een hele week tijdens het laagseizoen, middenseizoen of het hoogseizoen, alles is mogelijk. Bekijk hieronder onze formules en tarieven. Schoolvakanties, feestdagen en verlengde weekends volgen de tarieven van het hoogseizoen (juli, augustus). De maanden mei, juni en september vormen samen het middenseizoen. Het laagseizoen wordt bepaald door alle overige maanden.

PeriodeLaagseizoenMiddenseizoenHoogseizoen
Weekend (2 nachten)€ 1650€ 1850€ 2050
Midweek (4 nachten)€ 1350€ 1550€ 1750
Week (6 nachten)€ 2150€ 2550€ 2950
Eindschoonmaak€ 175€ 175€ 175