Over Lepelem

De historische hoevesite van Lepelem met monumentale schuur werd gebouwd begin 14e eeuw. Het is bouwkundig erfgoed, vroeger genaamd ‘Hoeve De Grote Schamele Weecke’, met als beschermd monument ‘De schuure van Hoeve De Grote Schamele Weecke.’

“Kom de rust, de ruimte en de natuur ervaren van Domein Lepelem.”

Gelegen in de open natuur tussen de groene akkers, ligt het prachtige domein Lepelem. Stapsgewijs zullen alle gebouwen van de hoeve worden gerenoveerd en ingericht tot een spectaculair geheel. Samen willen we bouwen aan een plek waar ruimte is voor ontspanning, voor klein en groot, met als startpunt de onze kant-en-klare luxueuze vakantiewoning die plaats biedt voor 20 personen. 

De schuur zal volledig gerenoveerd worden tot een heuse unieke feestzaal. We willen de komende jaren graag bouwen aan een domein met verschillende vakantiewoningen, feestzaal, wellness faciliteiten, … zoveel dromen die we nog willen waarmaken. 

 

Door te investeren in kleine en grote projecten in en rond het domein, door talloze ideeën te realiseren en verrassende activiteiten te organiseren, willen we al onze gasten een fijne tijd bezorgen, van begin tot einde.

Onze chef-kok, jullie keuze

U kan bij ons reserveren per week, midweek of weekend, al dan niet met reservatie van onze eigen privé kok. Uitgebreid ontbijt, een lunch en/of ’s avonds een warme maaltijd, één keer of dagelijks? Vraag ernaar en wij bespreken graag de mogelijkheden. Ook BBQ of buffetten zijn mogelijk op aanvraag; levensgenieters zijn bij ons zeker aan het juiste adres.

Alles dichtbij

Aan activiteiten en ontspanning is er op het domein en in de omgeving geen gebrek. We geven u graag wat tips en advies en denken graag vrijblijvend mee na over de invulling van uw verblijf. 

Samen met ons team doen we er alles aan jullie van een fantastisch verblijf te laten genieten! De Polders ontdekken, een dagje naar zee, vogels spotten, fietsen huren, een boottocht op zee, teambuilding, … en niet te vergeten de put van Vlissegem, een waterput op wandelafstand van Domein Lepelem. Ongetwijfeld een verborgen juweeltje te midden van de Polders.

“Een fiets huren op ieders maat? Dat kan. Zeg ons welk type fietsen u wenst, wij zorgen dat alle fietsen bij ons ter plaatse klaar staan.”

De ideale locatie voor elk gezelschap

  • Teambuilding

    Bent u als bedrijf op zoek naar een originele locatie om uw teambuilding te organiseren? Dan bent u hier ongetwijfeld aan het juiste adres. We bieden jullie een verblijf in ons vakantiehuis met tal van activiteiten op maat. Fietsen, kookworkshops, yoga, wijnproeven, de regio gaan verkennen te voet of met de fiets, lunchen en/of dineren, lazershooten of bubbelbal op locatie of op het domein, activiteiten op het strand, alles is mogelijk. Wij creëren voor elk bedrijf een formule op maat!

  • Vergaderen op unieke locatie

    Bent u als bedrijf op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Dan kan u met uw team in Domein Lepelem terecht. We bieden een vergaderlocatie voor maximum 20 personen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de eetruimte. Deze ruimte is voorzien van een grote lange tafel en een televisiescherm.  Wenst u ongestoord meerdere dagen te vergaderen, combineer dit gerust met een verblijf in ons vakantiehuis.

  • Op reis met vrienden en familie

    Domein Lepelem is tevens de ideale vakantielocatie voor vrienden en meerdere gezinnen die samen op reis of op weekend willen gaan. Een fietstocht, natuurwandeling, ravotten op het domein, een uitstap naar zee, … er is zoveel te beleven.